Om företaget

”Med fokus på medarbetarnas utveckling, hälsa, träning och miljö har Salong Tingeling byggt ett framgångsrikt varumärke präglat av exklusivitet, noggrannhet och yrkesstolthet. Ett vinnande koncept då de år efter år redovisar starka resultat, såväl konstnärligt som ekonomiskt.”

Så löd motiveringen när vi förra året blev nominerade i kategorin Årets Frisörföretag och vi skriver under på varje ord. Vi är stolta över att vara ett av Skaraborgs ledande frisörföretag. Med lång erfarenhet, stor kunskap och brinnande engagemang från alla medarbetare har vi skapat ett framgångsrikt koncept. Det bygger på att våra kunder alltid står i centrum. Det är deras glädje som motiverar oss i vårt dagliga arbete, driver oss framåt och får oss att utvecklas. Här är hantverket, yrkesskickligheten och passionen för yrket viktiga pusselbitar i vardagen. För att kunna erbjuda en komplett upplevelse har många av våra medarbetare även utbildat sig till stylist/makeupartist.

 

Utbildning och utveckling

Våra värdeord är kvalitet, noggrannhet, passion och glädje. För oss har utbildning och individuell utveckling alltid fått ta stort utrymme och prioriteras. Vi vill lyfta varje enskild individ och få dem att känna sig stolta över sig själva. Ett mål är att lyfta unga talanger och medarbetare till stordåd. För att få en bra inblick i medarbetarnas styrkor och svagheter har alla genomgått personlighetstest. Det har varit ett bra verktyg både för individen och ledningen.

På salongen jobbar vi efter den klassiska Sassoon-tekniken. Vidal Sassoon är vår största inspirationskälla och alla har haft möjlighet att utbilda sig på Sassoon Academy i London. Vi har även genomgått utbildningar inom både teknik och trender runtom i världen såsom Aten, Los Angeles, Sydafrika, Dubai, Paris och Berlin. Att våra medarbetare anlitas som frilansande tekniker i olika sammanhang är ett bra bevis på den höga kompetens som de besitter.